×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Artūra Irbes tikšanās ar jaunajiem sportistiem un viņu vecākiem kultūras centrā “Siguldas devons”

16. novembris 18.30

Trešdien, 16. novembrī, plkst. 18.30 kultūras centra “Siguldas devons” Digiti zālē ar interesentiem tiksies Latvijas hokeja leģenda un Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieks Artūrs Irbe. Viņš uzrunās jaunos sportistus, daļu stāstījuma veltot arī viņu vecākiem un treneriem.

Artūra Irbes vārds liekus komentārus neprasa. Viņa garajā panākumu sarakstā ietilpst gan Pasaules čempionāta zelta medaļa un labākā vārtsarga tituls, gan dalība NHL zvaigžņu spēlēs, gan iekļaušana Starptautiskās Hokeja federācijas Slavas zālē un ASV pilsētas Sanhosē sporta personību Slavas zālē. A. Irbe bijis Latvijas karognesējs olimpiskajās spēlēs Turīnā un apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni.

Tiekoties ar jauniešiem un viņu vecākiem, A. Irbe runās par izšķirīgiem brīžiem savā karjerā, grūtībām un to pārvarēšanu, savu stāstījumu primāri adresējot jaunajiem sportistiem, bet neaizmirstot arī par viņu vecākiem un treneriem. Būs iespēja uzdot arī jautājumus un tikt pie autogrāfiem un fotogrāfijām. Uz pasākumu aicināti visi interesenti – ne tikai sportisti un ne tikai viņu vecāki.

Pasākumu rīko nodibinājums “R.R. fonds” sadarbībā ar Siguldas Sporta skolu.

Ieeja pasākumā bez maksas, bet ar iespēju ziedot “R.R. fondam”.

“R.R. fonds” nodrošina bezmaksas sporta apguvi vairākiem desmitiem bērnu un jauniešu ar ne tiem vieglākajiem sadzīves apstākļiem piecās vietās Latvijā: Siguldā, Valmierā, Liepājā, Tukumā un Jaunpilī.

Pasākumi