×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Ziemassvētku tirdziņš un Siguldas jauniešu pūtēju orķestra “Sudrabskaņa” uzstāšanās Mālpils Kultūras centrā

10. decembris 10.00

10. decembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00 Mālpils Kultūras centra 1. stāva foajē norisināsies Ziemassvētku tirdziņš, kura laikā mālpilieši un Mālpils viesi varēs sagaršot, aplūkot un pieskarties īstai svētku sajūtai.

Būs iespēja iegādāties gardumus savam svētku galdam un jaukas dāvanas kā lieliem, tā maziem. Tirgotāju pieteikšanās dalībai Ziemassvētku tirdziņā norit līdz 4. decembrim, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit vai Mālpils Kultūras centra Facebook lapā. Īpaši tiek gaidīti tirgotāji, kuru sortimentā ir Ziemassvētku garšas, svētkiem atbilstošas dāvanas, kā arī dažādi adījumi, sveces un citi gada tumšajam un vēsajam laikam noderīgi produkti.

Papildus sezonas produktu iegādei un svētku sajūtas notveršanai plkst. 12.00 varēs baudīt Siguldas jauniešu pūtēju orķestra “Sudrabskaņa” koncertu Elmāra Rudzīša un Solveigas Vītoliņas vadībā.

Pasākumi