×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Animācijas filma pieaugušajiem “Mans laulību projekts” Inčukalna Tautas namā

10. decembris 18.00

10. decembrī plkst. 18.00 Inčukalna Tautas namā tiks demonstrēta ASV dzīvojošās latviešu režisores Signes Baumanes pilnmetrāžas animācijas filma –​ mūzikls pieaugušajiem “Mans laulību projekts”. Filma ir neticami spēcīgs vēstījums par sievietes dziļākajiem rīcības motīviem.

Tā vēsta par jaunas sievietes Zelmas Mīlestības meklējumiem, kuros iesaistās Mītiskas Sirēnas, kuras viņu māca tiekties pēc Ideālas Laulības. Tomēr priekšstats par to tiek neglābjami sagrauts, kad sievietes bioloģija, ar tās hormonu un neironu signāliem, iespaido viņas uzvedību un emocijas, satricinot laulību pamatus. 

Filma ir vairāku Starptautisku festivālu laureāte un iekļauta arī nominantu listē Eiropas kinoakadēmijas balvai.

Filmu ieskaņojuši latviešu aktieri: Laura Čaupale, Guna Zariņa, Ģirts Ķesteris, Kaspars Znotiņš, Zane Daudziņa, Regīna Razuma, Madara Botmane, Juris Kalniņš, Katrīna Pasternaka, Edgars Samītis, Dainis Grūbe un citi, savukārt par muzikālo daļu parūpējušies Trio Limonāde un Linda Leen.

Filmas garums: 95 minūtes, vecuma rekomendācija: no 16 gadiem.

Biļetes cena – 3 eiro, iepriekšpārdošanā ar Siguldas novada ID karti – 2,50 eiro.

 

Pasākumi