×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas bigbenda koncerts “Adventum. Atnākšana” kultūras centrā “Siguldas devons”

14. decembris 19.00

 

Šis ir krāsu, cerību un gaišuma pilns svētku gaidīšanas brīdis. Krāšņās mūzikas skaņās to ietērpis Siguldas bigbends Arņa Šmitiņa vadībā, aicinot visus uz koncertu “Adventum. Atnākšana”. Tas notiks 14. decembrī plkst. 19.00 kultūras centrā “Siguldas devons”.

Ar estrādes un vieglās mūzikas melodijām siguldieši lutināti jau kopš 1958. gada, kad šāda veida mūzikas orķestri Siguldā nodibināja Jānis Meija. Savā pastāvēšanas laikā kolektīvs guvis gan atzinību valsts mēroga konkursos, gan pieklusis savā darbībā, mainījis nosaukumu un stiprinājis savu daudzveidību vairāku diriģentu vadībā. Pie diriģenta pults te bijuši gan Jānis Raslavs un Alnis Zaķis, gan Pēteris Goldbergs un Vilnis Boitmanis.

Nu jau otro gadu “Siguldas bigbenda” mūziķi iepriecinās savus klausītājus ar sirdi sildošajām džeza melodijām tieši Ziemassvētku gaidīšanas laikā.

Šobrīd bigbends vieno 18 mūziķus, bet viņu instrumentu skanējumu katrs ar savu īpašo vokālo papildina solisti – Inese Greste, Daiga Krontāle, Eva Strazdiņa un Raimonds Eizenšmits. Dzirksti gan mūzikā, gan domubiedru acīs iešķiļ diriģents Arnis Šmitiņš.

Biļetes cena – 5 eiro, iepriekšpārdošanāSiguldas novada ID kartes īpašniekiem tiek piemērota 20% atlaide.

Pasākumi