×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Amatieru elektrokartinga čempionāts “KLIKK Winter kart” “KLIKK” centrā

2. decembris 17.00

Ziemas noskaņās “KLIKK” centrā Lauku ielā 9, Siguldā, ātruma un piedzīvojumu cienītājiem atgriežas amatieru elektrokartinga čempionāts “KLIKK Winter kart”. Neatkarīgi no sagatavotības līmeņa, ikvienam interesentam ir iespējams piedalīties sacensībās un izmantot iespēju iejusties autosportistu lomā. Čempionāts norisināsies 2. un 9. decembrī. Arī šoreiz TOP 3 labākie divu posmu braucēji tiks apbalvoti ar dāvanu kartēm 300, 200 un 100 eiro vērtībā.

Amatieru elektrokartinga čempionātā “KLIKK Winter kart” aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas izmēģināt spēkus vēl nebijušā piedzīvojumā, jo šajās sacensībās tiks izmantoti “KLIKK” centra elektrokartingi, rallijkrosa elementi un džokera aplis.

Katra posma maksimālais dalībnieku skaits ir 35, savukārt dalības maksa par katru posmu – 40 eiro.

Informācija par dalību pasākumā un reģistrēšanās kārtība tuvākajā laikā būs pieejama KLIKK centra tīmekļa vietnes sadaļā “Sports”. Pirmo reizi reģistrējoties dalībai čempionātā, aicinām veikt reģistrāciju starptautiskā kartinga tīmekļa vietnē www.sodiwseries.com (šeit) ar kuras palīdzību notiks dalībnieku reģistrācija, reitinga veidošana un rezultātu publicēšana.

Lielākajā iekštelpu atpūtas un izklaides parkā “KLIKK” jau šovasar norisinājās pirmais elektrokartinga čempionāts, kurā lielisku atbalstu sniedza autosporta cienītāji, sabiedrībā zināmas personības – Ģirts Timrots, Edgars Barbaks un Pauls Timrots.

Pasākumi