×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Puzuru gatavošanas meistarklase kopā ar folkloristi Ausmu Spalviņu Siguldas “Ezītis Miglā” telpās

3. decembris 11.00

Jau šo sestdien, 3. decembrī, notiks Siguldas Adventes tirgus atklāšana. No plkst. 9.00 līdz 13.00 ikviens interesents ir gaidīts Siguldas tirgū Rūdolfa Blaumaņa ielā 2 izbaudīt Ziemassvētku tuvošanās laiku svētku gaisotnē un iepazīt vairāk nekā 50 Latvijas ražotāju un amatnieku veikumu vienuviet. Turklāt plkst. 11.00 Siguldas “Ezītis Miglā” telpās var izveidot īstenu saulgriežu mājas rotājumu – puzuru – meistarklasē kopā ar folkloristi Ausmu Spalviņu.

Plkst. 11.00 Siguldas Adventes tirgus organizatori aicina lielus un mazus uz puzuru meistarklasi kopā ar atraktīvo un smaidīgo folkloristi Ausmu Spalviņu Siguldas “Ezītis Miglā” telpās. Ausmai Spalviņai jau ir liela pieredze puzuru vēršanā un ir to mācījusi kā vietējiem, tā ārzemniekiem. Puzurus gatavos no dabīgajiem materiāliem – īstiem salmiem. Puzuri ir ļoti dažādi un katrs atradīs savu īsto veidu, kā radīt tradicionālo istabas rotu. Organizatori aicina paņemt līdzi kādu savu eglīšu rotājumu, kam iedot jaunu elpu puzura kristālā. Dalības maksa meistarklasē – 26 eiro. Maksu var veikt arī uz vietas, bet tāpat vēlama iepriekšēja pieteikšanās. Pieteikšanās notiek, aizpildot veidlapu šeit. Vietu skaits ierobežots!

Plašāk par Siguldas Adventes tirgu lasiet šeit.

Pasākumi