×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Mālpils Mūzikas un mākslas skolas audzēkņu darbu izstāde “Našķi” Mālpils bibliotēkā

19. decembris - 31. janvāris

Mālpils bibliotēkā skatāma jauna Mālpils Mūzikas un mākslas skolas audzēkņu darbu izstāde “Našķi”. Šoreiz eksponēti skolas jaunāko audzēkņu – sagatavošanas grupas un pirmā kursa audzēkņu veikums.

Skolotājas Lienes Mackus, Anetes Kalniņas un Ērikas Zuteres vadībā bērni zīmējuši, gleznojuši un mālā un plastilīnā atspoguļojuši savu priekšsstatu par svētku našķiem. Atbilstoši sezonai dominē Ziemssvētku gardumi, bet ne tikai.

Košo, krāsaino un apetīti rosinošo izstādi varēs apskatīt līdz janvāra beigām.

Pasākumi