×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Muzikālās apvienības “Raxtu Raxti” jubilejas koncerts kultūras centrā “Siguldas devons”

25. februāris 18.00

Muzikālā apvienība “Raxtu Raxti”, svinot desmit gadu jubileju, organizē koncerttūri un aicina uz koncertu kultūras centrā “Siguldas devons” 25. februārī plkst. 18.00. Tajā skanēs gan Raxtu Raxtu” zināmākās kompozīcijas, kuras klausītāji iemīļojuši kopš grupas darbības pirmsākumiem, gan arī pavisam jauni skaņdarbi no grupas jaunā albuma “Vidū saule”.

Muzikālo darbību “Raxtu Raxti” aizsāka ar Imanta Kalniņa mūziku, ko izspēlēja tautas mūzikai pietuvinātā skanējumā, bet darbību turpināja, radot aranžējumus latviešu tautas mūzikai, kā arī radot jaunas oriģinālkompozīcijas, saglabājot latvisko kodu un mūzikas interpretāciju.

Apvienībā muzicē un koncertos piedalīsies: Kristīne Kārkle-Kalniņa (balss, vijole, kokle), Marts Kristiāns Kalniņš (balss, harmonium, klavieres, stabules, oboja), Edgars Kārklis (balss, akordeons, dūdas, stabules), Armands Treilihs (basģitāra), Artis Orubs (sitaminstrumenti) un Ilze Grunte (ģitāras, arfa, mandolīna).

Biļetes cena – no 15 līdz 25 eiro, biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp “Siguldas devona” kasē, un tiešsaistē šeit.

Pasākumi