×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

CSDD bezmaksas konsultācijas ziemas braukšanā Siguldā, Pils ielā 14A

23. februāris - 26. februāris

VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” turpina bezmaksas konsultācijas braukšanai ziemā, šobrīd ir izsludināta pieteikšanās konsultācijām Siguldā.

Latvijā joprojām ir ziema, ceļi bieži ir slideni, drošas braukšanas eksperti aicina autovadītājus būt īpaši vērīgiem un uzmanīgiem – ir jāapzinās, ka transportlīdzeklis ziemas apstākļos un uz slidena ceļa uzvedas citādāk nekā vasarā.

Grupu nodarbības notiks Siguldā, Pils ielā 14A:

  • ceturtdien, 23. februārī, plkst. 14.00; 16.00 un 18.00;
  • piektdien, 24. februārī, plkst. 14.00; 16.00 un 18.00;
  • sestdien, 25. februārī, plkst. 11.00; 13.00 un 15.00;
  • svētdien, 26. februārī, plkst. 11.00; 13.00 un 15.00.

Nodarbībā drīkst piedalīties jebkurš autovadītājs ar savu transportlīdzekli, kas aprīkots ar ziemas riepām, kuram ir derīga tehniskā apskate un obligātā civiltiesiskā apdrošināšana. Vēlams uz nodarbību ierasties ērtos, braukšanai atbilstošos apavos un siltā apģērbā. Nodarbību ilgums plānots viena stunda un 30 minūtes.

Pieteikšanās nodarbībām obligāta, to var izdarīt, zvanot uz tālruņa numuru 26553336.

Konsultācijas ziemas apstākļos CSDD autovadītājiem nodrošina jau kopš 2015. gada, šajā laikā individuālās braukšanas prasmes uzlabojuši vairāk nekā 5000 autovadītāji. Konsultācijas autobraucējiem tiek nodrošinātas bez maksas, tās tiek finansētas no Ceļu satiksmes drošības padomes līdzekļiem.

Lūdzam ar sapratni izturēties pret radītajām neērtībām, plānot automašīnas novietošanu!

Pasākumi