×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Ģimenes diena. Lasīšanas veicināšanas programmas “La(p)sa” nodarbība, leļļu teātra izrāde un radošā darbnīca Siguldas novada bibliotēkā

11. marts 12.00

11. martā plkst. 12.00 Siguldas novada bibliotēkā notiks jau otrā lasīšanas veicināšanas programmas “La(p)sa” nodarbība.

Februārī Siguldas novada bibliotēka uzsāka jaunu lasīšanas veicināšanas programma “La(p)sa”. Tajā aicinātas iesaistīties ģimenes ar bērniem uz grāmatu lasīšanas piedzīvojumu ar mērķi stiprināt bērnu lasītprieku. Februārī programmas nodarbības apmeklējuši gan vecāki ar bērniem, gan deviņas grupas no Siguldas pirmsskolas izglītības iestādēm. Kopumā aizvadītajā mēnesī Siguldas novada bibliotēkā nodarbības ir apmeklējuši 255 bērni. Martā nodarbības norisināsies arī Mālpils, Inčukalns un Lēdurgā bibliotēkā.

Programma paredzēta 5–10 gadus veciem bērniem, un tā norisinās no februāra līdz maijam, aktivitātes plānotas arī no septembra līdz decembrim. Programmas mērķis ir bērniem parādīt, ka lasīšana var būt aizraujoša un vienojoša nodarbe, kas ir cieši saistīta ar citām radošām izpausmēm – leļļu teātri, burtu apgūšanu, zīmēšanu un rakstīšanu. Grāmatas un lasīšana veicina vispusīgu un daudzveidīgu bērna attīstību, veido emocionālo pieredzi un attīsta personībā radošumu. Programmā bērni tiks iepazīstināti ar dažādām tēmām – augu, dzīvnieku, krāsu pasauli, kosmosu, ģeogrāfiju, kultūru un vēsturi.

Pasākumi