×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Labdarības koncerts “Cīruļputenī. Valters Krauze un draugi” kultūras centrā “Siguldas devons”

19. marts 15.00

Jau trešo reizi Valters Krauze un viņa skatuves draugi un domubiedri apvienojušies ļoti īpašā labdarības koncertā, lai aicinātu ikkatru no mums sajust sirds siltumu un kopīgi veikt kādu labu darbu – palīdzēt būt veseliem un laimīgiem bērniem, kuriem ir nepieciešama ilgstoša ārstēšanās. Tas norisāsies 19. martā plkst. 15.00 kultūras centrā “Siguldas devons”.

Dziedātājas Linda Leen, Būū, Aija Andrejeva, Aija Vītoliņa un citi izcili Latvijas solisti, mūziķi Mārcis Auziņš, Andris Ābelīte un Romāns Vendiņš, dejotājs Ģirts Bisenieks, kā arī citi skatuves mākslinieki sadarbībā ar kultūras centru “Siguldas devons” sirdssiltā koncertā mudinās cilvēkus labās domas vairot kā sniegpārslas cīruļputenī.

Katra skatītāja iegādātā biļete būs atbalsts tiem, kam klājas grūtāk. Katrs koncerta tapšanā iesaistītais mūziķis, fotogrāfs, dejotājs, videomākslinieks, radošā komanda un tehniskie speciālisti dod savu ieguldījumu nesavtīgi, nesaņemot atlīdzību. Koncertu vadīs labdarības akcijas idejas autors Valters Krauze.

Visi par koncerta biļetēm gūtie ienākumi tiks ziedoti un sniegs palīdzību Siguldas novada bērniem, nodrošinot medikamentus, nepieciešamās terapijas, palīglīdzekļus vai aparatūru un palīdzību ārkārtas gadījumos.

Atnāc, un kopā mēs iedosim spārnus!

Biļetes uz koncertu var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs vai tiešsaistē šeit. Biļetes cena – no 15 līdz 25 eiro.

Pasākumi