×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

“Noskrien ziemu” 5. posms skriešanā Siguldas Sporta centrā

12. marts 11.00
Lai veicinātu veselīgu un dabai draudzīgu dzīvesveidu un noskaidrotu, kuri ir labākie Latvijas skrējēji ziemas apstākļos dažādās vecuma grupās un distancēs, svētdien, 12. martā, plkst. 11.00 pie Siguldas Sporta centra tiks uzsākts skrējiens “Noskrien ziemu”. Sacensību distances vedīs arī caur pilsētvidi, tādēļ satiksmes dalībnieki – autovadītāji un gājēji – aicināti ar saprati izturēties pret pasākuma dalībniekiem.

Pasākumā spēkus varēs pārbaudīt skrējēji, veicot 10,8 kilometru distanci “Suunto” tautas skrējienā vai 21,6 kilometrus “SCOTT” sporta distancē. Savukārt “Ceļotājs” pārgājienu dalībnieki aicināti pievarēt ar vai bez nūjām distancē ar kontrollaiku 3 stundas un 30 minūtes.

“Noskrien ziemu” programma Siguldā:

  • plkst. 9.30–10.40 pēdējā brīža reģistrācija;
  • plkst. 9.30–10.50 reģistrēto dalībnieku numuru izņemšana;
  • plkst. 11.00 starts tautas un sporta distancei;
  • plkst. 11.03 starts pārgājiena-nūjošanas distancei;
  • plkst. 13.30 apbalvošana un izloze tautas distances dalībniekiem;
  • plkst. 14.30 apbalvošana un izloze sporta distances dalībniekiem;
  • plkst. 15.15 izloze pārgājiena-nūjošanas distancei;
  • plkst. 14.40 trases slēgšana.

Skrējiena dalības maksa katrā distancē ir 20 eiro. Sacensību dienā plkst. 9.00–10.40 būs pieejama pēdējā brīža reģistrācija (100 numuri). Dalībnieku vecums nav ierobežots, bet, piedaloties bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem, līdzi jābūt kādam no vecākiem. Pasākums notiek, neatkarīgi no laika apstākļiem.

Noskrienot ziemu, sportisti un sporta entuziasti piedalās arī ziedošanas akcijā, jo vienu eiro par katru startējošo dalībnieku gan skrējiena organizatori, gan pasākuma partneris, farmaceitisko produktu ražošanas uzņēmums SIA “LMP” ziedos Ukrainas atbalstam. Tāpat, ja ziedot vēlēsies arī paši dalībnieki, to varēs izdarīt, reģistrējoties pasākumam. Pirmajos četros “Noskrien ziemu” posmos Ukrainas atbalstam ziedoti 5306 eiro.

Pasākumu jau kopš 2016. gada organizē biedrība “Pieliec soli” sadarbībā ar Latvijas pašvaldībām.  

Papildu informācija un sacensību nolikums skatāms šeit.

Pasākumi