×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Valsts Prezidenta balvas izcīņa orientēšanās stafetē “Zvaigžņu stafete” Siguldas novada teritorijā

3. maijs - 04. maijs

Atzīmējot Latvijas Orientēšanās federācijas 60 gadu jubileju, 3. maijā Siguldas novadā pirmo reizi notiks Valsts Prezidenta balvas izcīņa orientēšanās stafetē “Zvaigžņu stafete”. Sacensību patrons ir Valsts prezidents Egils Levits.

“Zvaigžņu stafete” ir nebijis sacensību formāts, kas notiks Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas priekšvakarā skaistajos Gaujas Nacionālā parka Braslas mežos.

Sacensības plānotas stafetes veidā no plkst. 20.00 līdz nakts tumsai piecu cilvēku komandās. Stafete notiks gaismas un tumsas režīmos, tādējādi vislabāk atklājot orientēšanās demokrātiskumu un romantiku, sacenšanās azartu un spraigumu.

Uzvarētāju sumināšana plānota uzreiz pēc pusnakts – jau 4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas pirmajās minūtēs.

Pieteikšanās sacensībām norit līdz 28. aprīlim tiešsaistē, aizpildot veidlapu šeit.

Orientēšanās kā sports un aktīvās atpūtas veids ir piemērots dažāda vecuma, dzimuma un sociālā stāvokļa cilvēkiem, kuriem ir svarīgs godīgas spēles princips, dabai draudzīgs dzīvesveids un rūpes par savu veselību.

Arī Valsts prezidents Egils Levits, “Zvaigžņu stafetes” patrons, ir novērtējis orientēšanās sporta ieguldījumu sabiedrības veselībā un paaudžu vienošanā. Viņam labā atmiņā ir arī skolas laika orientēšanās nodarbības, kas raisījis vēlmi atbalstīt šo tautas sportu.

Pasākumi