×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Komponista Jāņa Šipkēvica un vokālās studijas ”Siguldiņa” koncertuzvedums visai ģimenei “Dienas darbi” kultūras centrā “Siguldas devons”

16. aprīlis 17.00

Vokālās studijas ”Siguldiņa” 10 gadu jubileju vēlamies svinēt ar īpašu notikumu un iepriecināt visus Siguldas novada un Latvijas bērnus ar jaunu koncertuzvedumu, kas norisināsies 16. aprīlī plkst. 17.00 kultūras centrā “Siguldas devons”. Komponists Jānis Šipkēvics, dzejnieks Marts Pujāts tika uzrunāti, ir tapis jauns skanīgs koncertuzvedums visai ģimenei “Dienas darbi”.

Dziesmu cikls “Dienas darbi” atklās stāstu par praktiskiem bērna ikdienas darbiem, pienākumu risināšanu, ikdienas rūpēm un emocionālo pasauli. Dziesmas ir kā palīgs vecākiem, mācot bērnu patstāvīgi apģērbties, tīrīt zobus, būt uzmanīgam, šķērsojot ielu, tikt galā ar dusmām vai mūsdienās tik aktuālo “ekrāna laika” jautājumu. Mūziku mīlošie bērni kopā ar profesionāļiem izstāstīs koncertstāstu par bērna ikdienas norisēm caur dziesmām, kustību un spēli. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja iepazīt līdz šim vēl Latvijā nesastaptu draugu… Kurš tas būs? Nāc uz koncertuzvedumu un satiec viņu!

Bērnu vokālā studija “Siguldiņa” izveidota 2012. gadā, un kopš tās dibināšanas to aizrautīgi vada Elīna Gruzniņa un Sarmīte Skrastiņa. “Siguldiņa” 10 gadu laikā ir bijusi klāt dažādām norisēm un jaunradei. Piedalījusies divu koncertuzvedumu radīšanā “Es esmu Sigulda” un “Kropotkina stāstiņi” Siguldas koncertzālē “Baltais flīģelis”, ierakstīts CD albums un sadarbībā ar “Sigulda Adventures” komandu tapa videoklips dziesmai “Gaisa vagoniņš”.

Koncertuzveduma radošā komanda: Jānis Šipkēvics (mūzikas autors, vokāls, taustiņi); Marts Pujāts (dzejnieks); Anrijs Grinbergs (sitaminstrumenti); Valters Sprūdžs (bass); vokālā studija “Siguldiņa”; Elīna Gruzniņa (idejas autore/mākslinieciskā vadītāja/vokālā pedagoģe); Kristaps Kiršteins (režisors/scenogrāfs); Sarmīte Skrastiņa (vokālā pedagoģe); Dace Andersone (māksliniece); Evelīna Lapa (horeogrāfe); Madara Rasiņa (grafiskais dizains).

Biļešu cena 10 eiro, arSiguldas novada ID karti iepriekšpārdošanā tiek pamērota 20% atlaide, daudzbērnu ģimenēm arSiguldas novada ID karti – 40% atlaide. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē.

Pasākuma norisi atbalsta Siguldas novada pašvaldība, Valsts Kultūrkapitāla fonds, biedrība “BON ART”, kultūras centrs “Siguldas devons” un Zemgus poligrāfijas serviss.

Pasākumi