×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Tautasdziesmu programma “Dieva dēli. Saules meitas” kultūras centrā “Siguldas devons”

15. aprīlis 19.00

15. aprīlī plkst. 19.00 kultūras centrā “Siguldas devons” izskanēs tautasdziesmu koncerts “Dieva dēli. Saules meitas”. Pēc tumsas vienmēr nāk gaisma! Ar jaunu, cerīgu un pavasarīgu enerģiju “Producentu grupa 7” un kultūras centrs “Siguldas devons” aicina uz tautasdziesmu programmu “Dieva dēli. Saules meitas”.

Tautas tradīcijās Saules meitas un Dieva dēli ir gan iedvesmotāji, gan cilvēka neredzamie palīgi. Šodien Saules meitas ienāk mūsu pasaulīgajā dzīvē un sadzīvē, lai kopā ar Dieva dēliem ļautu katram latvietim apzināties to aizlaiku spēku, kas mīt mūsos. Lai iedvesmotu mūs pašus, kaimiņus ap mums un varbūt arī visai pasaulei liktu noticēt, ka ir kāda enerģija, kas spēj sadziedēt bēdas un liek pazust ļaunumam.

Programmā izvēlētās dziesmas raksturo dzīvesprieks un vitalitāte, kas mīsies ar mitoloģiski pārlaicīgo un bezgala skaisto tautas dziesmu poētisko valodu. Koncertā atkal satiksies publikas iemīļotie dziedātāji Kristīne Kārkle-Kalniņa, Andris Ērglis, Anmary, Dainis Skutelis, Antra Stafecka un Marts Kristians Kalniņš.

Tautas melodijas jaunos, etnopopa manierē veidotos aranžējumos radījuši sava aroda lietpratēji Jānis Strazds un Kristīne Kārkle-Kalniņa. Pavadošās grupas sastāvā – Jānis Strazds (taustiņi), Kristīne Kārkle-Kalniņa (vijole), Edgars Kārklis (dūdas, stabules, akordeons), Jānis Kalniņš (ģitāra), Valters Sprūdžs (bass), Miķelis Vīte (sitaminstrumenti) un Ansis Jansons (kokle).

Biļetes cena no 18 līdz 25 eiro, tās var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē.

Pasākumi