×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

“Digitālā nedēļa 2023”. Individuālas praktiskas konsultācijas visās novada bibliotēkās

24. aprīlis - 28. aprīlis

Digitālā nedēļas ietvaros Siguldas novada bibliotēka piedāvā apmeklēt praktiskas nodarbības par digitālo prasmju pilnveidošanu un informācijas meklēšanu.

Iedzīvotājiem būs iespēja 27. aprīlī plkst. 13.00–16.00 piedalīties praktiski informatīvā nodarbībā par Adobe programmu “Illustrator”. Savukārt 28. aprīlī plkst. 13.00–16.00 notiks praktiski informatīva nodarbība par informācijas meklēšanu datubāzēs. Pieteikšanās līdz 24. aprīlim, zvanot uz tālruņa numuru 67973258.

Skolēnu grupām pēc pedagogu pieprasījuma: no 27. līdz 28. aprīlim bibliotēka aicina 7.–12. klašu skolēnu grupas uz praktiski informatīvu nodarbību par informācijas meklēšanu datubāzēs. Datubāzes: www.letonika.lv; LNB Digitālās bibliotēkas kolekcijas (www.periodika.lvwww.gramatas.lndb.lv un citas); www.news.lv; Siguldas novada bibliotēku kopkatalogs, tostarp novadpētniecības datubāze; www.enciklopedija.lv; E-grāmatu bibliotēka www.3td.lv. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 67973258.

Digitālā nedēļa Latvijā tiek organizēta Eiropas Savienības prasmju gada (#EuropeanYearOfSkills) un “ALL Digital Weeks 2023” (#ADWeeks2023) ietvaros un šogad Latvijā notiks jau 14. reizi!

Eiropā “ALL Digital Weeks 2023” norisināsies no 17. aprīļa līdz 7. maijam, tās ietvaros tiešraidē būs iespējams sekot līdzi atklāšanas un noslēguma pasākumiem, piedalīties dažādos konkursos un praktiski izmēģināt digitālo prasmju pašnovērtēšanas testus, būs iespējams piedalīties citos Eiropā organizētajos tiešsaistes pasākumos.

Pasākumi