×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Tradicionālais volejbola turnīrs Lieldienās Siguldas Sporta centrā

10. aprīlis 10.00

Turpinot novadā aizsāktās tradīcijas jau vairāku gadu garumā, Otrajās Lieldienās, 10. aprīlī, Siguldas Sporta centrā notiks “Lieldienu volejbola turnīrs 2023”. Sacensību sākums plkst. 10.00, bet reģistrācijas sacensību dienā ilgs līdz plkst. 9.45.

Sacensības notiks “mix” komandās (4+2 formātā), dodot iespēju piedalīties gan sievietēm, gan vīriešiem. Sacensībās drīkst piedalīties ikviens dalībnieks, piesakoties sacensībām individuāli, sākot no 15 gadu vecuma. Spēļu gaitu un norisi nosaka galvenais tiesnesis atkarībā no dalībnieku skaita.

Pieteikties turnīram var līdz 8. aprīļa plkst. 20.00, aizpildot pieteikumu anketu tiešsaistē. Jāņem vērā, ka šobrīd sasniegts liels sieviešu pieteikumu skaits, un ir slēgta pieteikšanās jaunām dalībniecēm. Dalības maksa ir 5 eiro no dalībnieka, kas tiek samaksāta Siguldas Sporta centra kasēs sacensību dienā vai pirms sacensībām. Volejbola entuziastiem ar Siguldas novada ID karti tiek piemērota 10% atlaide.

Sacensību nolikums pieejams tīmekļa vietnē www.nuki.lv.

Sacensības ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu organizē Siguldas Sporta centrs sadarbībā ar sporta klubu “NUKI”.

Pasākumi