×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Māmiņdienas pasākumi Krimuldas pagastā

13. maijs - 14. maijs

Projekta “Ģimenes kopīgās vērtības” ietvaros biedrība “r.a. “Siltumnīca”” aicina  piedalīties Māmiņdienas nedēļas nogales pasākumos, kas norisināsies Siguldas Zoo un Krimuldas Tautas namā.

13. maijā jau trešo reizi, no plkst. 12.00 līdz 16.00, Siguldas Zoo norisināsies ēst gatavošanas meistarklase ar McZelmiņu un Mariju. Šiverīgā McZelmiņa aicina ģimenes pieteikties uz svētku pusdienu gatavošanu un sarunām draudzīgā gaisotnē, aizpildot anketu.

Dalībniekiem tiek izsniegtas 2 ēdienu receptes, kuras pasākuma laikā jāpagatavo no pieejamiem produktiem. Ēdienkarte plānota tā, lai ikvienam būtu iespēja iesaistīties gatavošanā. Dalībnieki ierodoties saņems izdales materiālu ar receptēm, kā arī instrukciju un palīdzību gatavošanas procesā.

Pasākumu papildina psiholoģe Marija, kura meistarklases laikā vada neformālas sarunas par ģimenes vērtībām.

Vecākiem palīdzēs pasākuma asistenti, kas jebkurā laikā varēs iesaistīt aktivitātēs bērnus, vai pieskatīt tos, lai vecāki varētu darboties meistarklasē.

Dalība pasākumā un izejvielas ēdieniem ir bez maksas.

Savukārt, 14. maijā no plkst. 12.00 līdz 18.00 ģimenes aicinātas uz Māmiņdienas pasākumu Raganā, Krimuldas tautas namā.

Pasākuma programmā:

  • Lekcija–seminārs “Ģimenes emocionālā veselība” ( vecākiem ar pirmsskolas vecuma bērniem un vecākiem ar skolas vecuma bērniem);
  • laikmetīgās dejas izrāde “Eksperiments ar apskāvienu”;
  • radošās darbnīcas;
  • aktivitātes kopā ar JIC “Mērķis” komandu;
  • lielformāta spēles, piepūšamās atrakcijas un ģimenes saliedēšanās rotaļas;
  • māmiņu un bērnu sacensības un balvas;
  • gardas pusdienas.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Plašāka informācija biedrības “r.a.“Siltumnīca”” Facebook lapā.  

Projektu  “Ģimenes kopīgās vērtības” finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Informāciju sagatavoja:

Biedrības “r.a. “Siltumnīca”” projekta vadītāja

Rita Lineja

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi