×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Gaujas Nacionālā parka piecdesmito gadadiena. Ekspedīcija kopā ar ģeologu, Latvijas Universitātes asociēto profesoru Ģirtu Stinkuli Siguldā

29. aprīlis 11.00

Atzīmējot Gaujas Nacionālā parka piecdesmito gadadienu, aicinām meklēt un iepazīt tā vizītkarti! Gaujas Nacionālais parks zināms ar saviem krāšņajiem smilšakmens atsegumiem. Tos dosimies izzināt un izpētīt 29. aprīlī kopā ar ģeologu, Latvijas Universitātes asociēto profesoru Ģirtu Stinkuli.

Pasākums plānots divās daļās. Sākums Gaujas Nacionālā parka dabas centrā ģeologa Ģirta Stinkuļa stāstījums par Devona laikmeta smilšakmens atsegumiem, savukārt pēc tam došanās īsā pārgājienā uz kādu no Siguldas smilšakmens atsegumiem.

Tas norisināsies 29. aprīlī plkst. 11.00 Siguldā, Gaujas Nacionālā parka dabas centrā, Baznīcas ielā 3.

Pasākums norisinās bez maksas, ar iepriekšēju reģistrēšanos, aizpildot tiešsaistes veidlapu.

Neskaidrību gadījumā sazināties ar pasākuma organizatoriem (e-pasta adrese annabrokane8@gmail.com, tālruņa numurs 27863881).

Pasākums tiek organizēts ar Latvijas Vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu.

Pasākumi