×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas Tautas teātra pirmizrāde – Elizabetes Haferes lugas “Saki labu vai neko” iestudējums kultūras centrā “Siguldas devons”

21. maijs 18.00

Siguldas Tautas teātra pirmizrāde Elizabetes Haferes lugas “Saki labu vai neko” iestudējums kultūras centrā “Siguldas devons” tiks izrādīts. 21. maijā plkst. 18.00.

Laikraksta “Mūsu novada Laika Balss Aktualitātes” redaktore Viola Ziemele ir mirusi pēkšņā nāvē. Ziemeles bēru dienā mazpilsētas avīzes redakcijā ierodas viņas krustmeita Laila, lai uzdotu dažus jautājumus par savas krustmātes ikdienas paradumiem un mēģinātu saprast viņas dzīves pēdējā posma notikumus  darbā. Sarunās ar kolektīvu Lailai nākas iepazīt tādas krustmātes personības šķautnes, par kuru esamību viņa nebija pat nojautusi. Lugas uzmanības centrā ir

attiecības vidē, kur visu nosaka vadītājs – diktators. Te ir savi cīnītāji par taisnību, pielīdēji, klusie cietēji, līdzsvarotie, optimisti un tie, kas rīkojoties, pārkāpj robežu.

Šis darbs ir pielīdzināms aizraujošam detektīvstāstam, līdz pat izrādes beigām saglabājot intrigu par to, vai redaktore nāve bijusi nejaušība vai noziegums.

Izrādes veidotāji: režisore: Ārija Liepiņa-Stūrniece; māksliniece: Zinaīda Ceske; muzikālais noformējums: Kristaps Kiršteins.

Lomās:

  • Šoferis Gustavs Lazda: Gatis Dzērve Tāluts                                                                                
  • Korektore Avotiņa: Gunta Garosa                                                                                      
  • Maketētāja Ilze Sloka: Vanessa Turkupole
  • Žurnāliste Līga Jēkabsone: Ance Kanča
  • Žurnāliste Žanna Ivuškina: Evelīna Anna Tiliba
  • Žurnāliste Jurgita Grīnberga: Evija Vildiņa
  • Fotogrāfe Astrīda Dzene: Īrisa Rozīte
  • Grāmatvede Veronika Kārkliņa: Zinaīda Ceske
  • Redaktores krustmeita Laila Blūma: Diāna Pitrāne

Biļetes cena – 5 eiro, Siguldas novada ID kartes īpašniekiem iepriekšpārdošanā tiek piemērota 20% atlaide.

Izrāde notiek kultūras centra vestibilā, vietu skaits ierobežots!

Pasākumi