×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

“Skaņas un ainavas pārklājums” Meistarklase ar mākslinieci Daigu Krūzi kultūras centrā "Siguldas devons"

25. maijs 18.00

“Skaņas un ainavas pārklājums”  Meistarklase ar mākslinieci Daigu Krūzi kultūras centrā “Siguldas devons” notiks 25. maijā plkst. 18.00.

Māksliniece Daiga Krūze izstādes “Tu esi koks, putns vai kalns” ietvaros aicina uz radošo meistarklasi. Nodarbībā dalībniekiem būs iespēja uzgleznot savu gleznu, iedvesmojoties no ainavas un putnu skaņām. Ieklausoties putnu skaņās, tās izjūtot un pārvēršot krāsās un ritmos, veidosies abstrakta kompozīcija. Daiga iepazīstinās ar savu gleznošanas tehniku un katrs nodarbības dalībnieks mājās dosies ar savu paša veidotu gleznu.

Meistarklases cena vienai personai ir divdesmit eiro. Visi nodarbībai nepieciešamie materiāli tiek nodrošināti. Nodarbībā vietu skaits ir ierobežots un nepieciešams iepriekš pieteikties rakstot uz e-pastu kultura@sigulda.lv. Meistarklase norisināsies ceturtdien, 25. maijā no plkst. 18.00 kultūras centrā “Siguldas devons”.

Pasākumi