×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-15
Uzņēmēju padome viesojas mākslīgā akmens darbnīcā Siguldā

Otrdien, 14.aprīlī, Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvā padomes pārstāvji viesojās SIA „Bostona” mākslīgā akmens darbnīcā, kas atrodas Siguldas pagastā. Uzņēmuma viesmīlīgajās telpās padomes dalībnieki tikās, lai pārrunātu aktuālos jautājumus par novada uzņēmējdarbības attīstības veicināšanu.
Sēdi atklāja un par pašvaldības aktualitātēm klātesošos informēja Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Dienas kārtības otrajā jautājumā uzņēmējus uz diskusiju aicināja Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) prezidents Atis Strenga, kurš informēja par federācijas organizēto pasākumu pienesumu Siguldas novada ekonomikai un aicināja uzņēmējus dalīties idejās par atbalsta programmām kamaniņu sporta pasākumu organizēšanā Siguldā arī turpmāk. Diskusijas rezultātā tika pieņemts lēmums aicināt LKSF prezidentu piedalīties sanāksmē ar Tūrisma konsultatīvās padomes uzņēmējiem.

Trešajā dienas kārtības jautājumā par Siguldas Novada svētku norises plānu, Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Ina Stupele informēja par Novada svētku programmas daļu, kas saistīta ar uzņēmēju iesaistīšanos pasākuma norisē. Pirmā svētku svinību diena 29.maijā, kā jau ierasts, tiks veltīta Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karšu četru gadu jubilejas svinībām ar iespēju baudīt svētku kultūras programmu un iepazīt novada uzņēmumu piedāvātos pakalpojumus un produktus, piedaloties dažādās aktivitātēs Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā. Šajā dienā tiks paziņoti arī akcijas „2015.gada siguldiešu mīlētākie uzņēmumi” uzvarētāji, par kuriem balsošana norisināsies no 29.aprīļa līdz 29.maijam. Novada svētku otrā diena, 30.maijs, tiks atklāta ar Siguldas stacijas bufeti un preču zīmes „Radīts Siguldā” prezentāciju. PA „Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Konstante informēja: plānots, ka preču zīmi varēs lietot Siguldas novada uzņēmēji savu produktu un pakalpojumu popularizēšanai, identificējot izcelsmes vietu – Siguldas novadu. Lai novērtētu izstrādātās versijas preču zīmei „Radīts Siguldā”, padomē tika nolemts izveidot balsojumu, lai apzinātu plašāku uzņēmēju viedokli par piemērotāko variantu.

Turpinot darbu pie idejas par Jauno biznesa ideju konkursu organizēšanu Siguldas novadā, Ina Stupele prezentēja četrus konkursa realizēšanas variantus. Spraigas diskusijas rezultātā tika pieņemts lēmums turpināt darbu pie divām konkursa realizācijas formām – Jauno biznesa ideju konkursu vairākos etapos, kas iekļaus apmācību un mentoringa programmu un konkursu – esošo uzņēmumu vajadzības risinājumu izstrādi sadarbībā ar augstskolu studentiem.

Sēdes noslēgumā Jānis Liberts, SIA „Bostona” valdes priekšsēdētājs, iepazīstināja klātesošos ar uzņēmumu, prezentējot ražošanas telpas un gatavos izstrādājumus. J.Liberts norādīja, ka mākslīgā akmens darbnīca savu darbību Siguldas novadā uzsākusi 2006.gadā, piedāvājot klientiem mākslīgā akmens izstrādājumus atbilstoši augstākajiem tehniskajiem kritērijiem. Uzņēmumā strādā 12 darbinieki.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi