×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-27
Notiks labdarības pasākums - Kalniešu spēles

12.septembrī plkst.11.00 Siguldas Svētku laukumā notiks biedrības „Cerību spārni” rīkotās Kalniešu spēles. Pasākuma apmeklētāji un dalībnieki aicināti ziedot līdzekļus kopienas „Cerību sēta” izveidei, kas cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem nodrošinās darbu, dzīvesvietu un rehabilitāciju piemērotā un saprotošā vidē. Labdarības pasākuma goda patroni ir olimpiešu Dukuru ģimene.

Sacensību dalībniekiem – komandām no trīs līdz četriem dalībniekiem, būs iespēja sacensties vairāk nekā desmit aizraujošās spēka un jautrības stafetes un disciplīnās – baļķa un akmens mešanā, auto vilkšanā, kā arī dažādās atrakcijās bērniem, ko nodrošinās “Latvijas Gumijlēcēju klubs”. Aktivitātēs piedalīsies arī jokdaris Kaspars Upacieris un pašdarbības kolektīvi. Tradicionālās skotu Kalniešu spēles lieliem un maziem stipriniekiem vadīs Siguldas spēkavīri no Pauerliftinga biedrības un runas vīrs Gustavs Zatlers. Par spēļu atmosfēru gādās viesi no Skotijas – skotu dūdu ansamblis.

No plkst.10.00 - 16.00 Svētku laukumā darbosies amatnieku un mājražotāju tirdziņš, kurā pasākuma apmeklētāji varēs iegādāties gan adījumus, tamborējumus un tekstilizstrādājumus, gan ādas izstrādājumus, tāpat nopērkami būs arī koka izstrādājumi un pinumi, dažādi sieri, maize, mājas kūpinājumi un citi gardumi. Tirdziņš būs lieliska iespēja rudens lapu noskaņā Siguldā tikt pie kādas skaistas, košas un oriģinālas lietas.

Gan komandas, kurās var piedalīties trīs līdz četri dalībnieki, gan individuālie dalībnieki aicināti pieteikties Kalniešu spēlēm līdz 10.septembrim, nosūtot komandas nosaukumu un dalībnieku sarakstu uz e-pastu ceribusparni@ceribusparni.lv. Dalības maksa – 2,50 eiro individuālajiem dalībniekiem un 10 eiro komandām. Pieteikumi tiek gaidīti arī no amatniekiem, mājražotājiem un daiļamata meistariem, kas vēlas piedalīties Kalniešu spēļu tirgū – līdz 2.septembrim tie jāsūta uz e-pastu ceribusparni@ceribusparni.lv.

Biedrība “Cerību spārni” jau kopš 2003.gada sniedz atbalstu vairāk nekā 138 ģimenēm, piedāvājot sociālos, atbalsta un rehabilitācijas pakalpojumus gan bērniem, gan arī pieaugušajiem ar funkcionāliem traucējumiem, piemēram, ārstniecisko vingrošanu, deju un kustību terapiju, mākslas terapiju, runas terapiju, nodarbības ar zirgiem u.c. Pieaugušajiem ar funkcionāliem traucējumiem tiek piedāvāti nodarbinātības pakalpojumi – aušanas, šūšanas, ziepju, sveču mājturības, ādas apstrādes un keramikas darbnīcas, pašaprūpes, ēst gatavošanas un mājsaimniecībā nepieciešamo iemaņu apguve.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi