×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-31
Noslēgusies „Ghetto Alianse Sigulda” otrā sezona

Ceturtdien noslēdzās „Ghetto Games” septītā sezona, līdz ar to – arī „Ghetto Alianse Sigulda” otrā sezona. Šosezon vienīgā alianse, kas patstāvīgi rīkoja „Ghetto Games” pasākumus, bija Siguldā. Kopumā tika aizvadītas astoņas sacensības – pieci „Ghetto Basket” posmi un trīs „Ghetto Floorball” posmi.

„Ghetto Basket” Siguldas kopvērtējumā labākie bija „Koka rokas” basketbolisti, kas aiz sevis atstāja „MTV” un „Da vienalga”. Savukārt „Ghetto Floorball” Siguldas kopvērtējumā triumfēja „Gliemeži”, aiz sevis atstājot „Zilo dimantu” un „Thunder”.

„Šosezon, kad „Ghetto Games” pasākumu skaits tika ievērojami samazināts, bijām viena no vairs tikai deviņām Latvijas pilsētām, kas šos pasākumus uzņēma. Bijām vienīgā izdzīvojusī alianse no 14, kas projektu sāka pērn. Par to ir zināms lepnums. Tāpat kā par dalībnieku atsaucību. Pēc aptuvenām aplēsām vismaz 600 jauniešu šosezon kaut reizi izvēlējās savu brīvo laiku aktīvi pavadīt mūsu sabiedrībā, un tas nav maz. Brīnumaini, bet nevienā no astoņiem mūsu pasākumiem nelija lietus. Pērn tā lutināti nebijām,” stāsta „Ghetto Alianse Sigulda” līderis Raimonds Rudzāts.

Informāciju sagatavoja:
„Ghetto Alianse Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi