×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-24
Ģimnāzijas 9.klašu komanda triumfē „Ventspils IT izaicinājums” pirmajā kārtā

26.septembrī Ventspils pilsēta izaicināja 1.–12.klašu skolēnus pieteikties un pierādīt savas radošās tehnoloģiju prasmes jaunā konkursā „Ventspils IT izaicinājums”. Konkurss ir guvis lielu skolēnu interesi, jo savu dalību konkursā pieteikušas 275 skolēnu komandas no visas Latvijas – no Ventspils līdz pat Daugavpilij.

Dalībnieki ir pārstāvēti no 140 dažādām izglītības iestādēm – vispārējās un profesionālās izglītības iestādēm un interešu izglītības centriem. Visvairāk, 113 komandas, pieteicās vecuma grupā no 7. līdz 9.klasei.

Piektdien, 14.oktobrī, noslēdzās pirmās kārtas darbu iesniegšana. Darbi tika vērtēti četrās vecuma grupās: 1.–3.klase, 4.–6.klase, 7.–9.klase un 10.–12.klase. Katras grupas darbus vērtēja trīs žūrijas locekļi, lai noskaidrotu tās desmit labākās komandas, kas savu dalību turpinās konkursa klātienes kārtā. Žūrija atzinīgi novērtēja skolēnu spēju saskatīt problēmu savā apkārtnē un spēju piedāvāt tai risinājumu ar tehnoloģiju palīdzību – darbi bija radoši un daudzveidīgi, tāpēc vērtēšanas darbs bija īpaši spraigs.

Klātienes kārtas norisināsies Ventspilī 10. un 11.novembrī. Pirmā diena būs konkursa diena, kad skolēni veiks klātienes kārtas uzdevumus, bet vakarā plānota izklaides programma pilsētā. Savukārt otrā konkursa dienā konkursa dalībnieki ekskursijā iepazīs Ventspili, bet konkurss noslēgsies ar dalībnieku apbalvošanu Ventspils Augstskolā.

Apsveicam Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.klašu komandu „ATKARI” un vēlam veiksmi nākamajā kārtā! Konkursa rezultāti.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi