×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-03
Šomēnes darbu uzsāks bērnudārza „Saulīte” vadītāja Evija Grava

29.jūnijā Siguldas novada pašvaldības domes sēdē bērnudārza „Saulīte” vadītāja amatā apstiprināta Evija Grava, kura darbu izglītības iestādē uzsāks jūlijā.

Evija Grava ieguvusi pirmsskolas un sākumskolas pedagoga izglītību Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā, kā arī papildinājusi zināšanas, divus gadus apgūstot Montesori pedagoģiju. Profesionālajā darbībā pieredzi guvusi, strādājot par pedagogu Allažu pamatskolas pirmskolā un bērnudārzā „Ieviņa”, kā arī par Allažu pamatskolas pirmskolas direktora vietnieci izglītības jomā pirmskolā.

Sākot darbu bērnudārzā „Saulīte”, Evija Grava par savu galveno mērķi izvirza veidot tādu pirmskolu, kurā dominētu inovatīvas izglītības iespējas. Jaunā bērnudārza direktore uzsver, ka ir būtiski veidot bērnu interesēm piemērotu mācību vidi, lai audzēkņi varētu darboties patstāvīgi, atbilstoši savām interesēm, spējām un ritmam.

„Tāpat kā Siguldā ir radīta draudzīga vide ģimenēm ar bērniem, vēlos veidot bērniem labvēlīgu vidi bērnudārzā. Sigulda ir tik daudzveidīga – ar vides, dabas un kultūras bagātībām, tādēļ izvēlos savu ģimeni un karjeru veidot šeit,” stāsta Evija. Brīvajā laikā Evija aizraujas ar šūšanu, floristiku, dekorēšanu un citām radošām izpausmēm, kas noder arī profesionālās darbības attīstībā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi