×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-26
Bērnu kultūras konsultatīvā padome aktīvi darbojas Inčukalnā

25. martā Inčukalna pamatskolas pirmsskolas grupiņa Bērnu kultūras konsultatīvās padomes programmas ietvaros iesaistījās pētniecībā. Kopā ar kultūras un vēstures pētnieci Ievu Vītolu no Latvijas Kultūras akadēmijas un Inčukalna tautas nama vadītāju Ingu Freimani bērni iepazina dažādus sadzīves priekšmetus, kādi tie bija senāk un kādi tie ir mūsdienās.

Ieva un Inga pie bērniem ieradās ar diviem koferiem, kuros bija dažādu mantu pāri no mūsdienām un senākiem laikiem. Tā ar dažādiem piemēriem tika mēģināts izprast vārdu “sens” un tā nozīmi. Vislielāko interesi saņēma Ingas bērnības rotaļlieta lācītis un sarkans telefons ar klausuli, kā arī saliekamais metramērs un veco laiku kalkulators jeb skaitīkļi.

Pēc vēsturisko priekšmetu iepazīšanas un aptaustīšanas bērni uz liela papīra ruļļa zīmēja visu, kas ienāca prātā, dzirdot un domājot par vārdu “sens”. Bērnu veidotie zīmējumi būs daļa no kopīgi ieplānotas izstādes, kas uz īsu laiku tiks izveidota Inčukalna kopienas centrā “Vecais pasts”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi