×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-03
Novadniece guvusi panākumus jātnieku sporta sacensībās

24. martā nodibinājuma “Dimantu pakavi” sportiskais duets – novadniece Gabriela Jēkabsone ar poniju Noah – piedalījās Latvijas ziemas čempionāta trešajā posmā un uzrādīja lielisku startu, ierindojoties godpilnajā 4. vietā.

Sacensībās Gabrielai kopā ar Noah bija jāpieveic pirmais akumulācijas maršruts (105 cm) ar “Džokeri” (110 cm). Akumulācijas maršruta būtība ir sekojoša, proti, katram šķērslim ir savs punktu skaits, bet, ja to nogāž, tad šis punktu skaits mazinās. Savukārt “Džokeris” ir augstāks, parasti grūti vērtējams un zirgiem nepatīkams stāvais šķērslis ar vienu kārtiņu un tukšu vidu. Sportistam ir iespēja izvēlēties – lēkt klasisko šķērsli vai “Džokeri”. Džokeris dod dubultu punktu skaitu.

Gabriela Jēkabsone par sacensībām stāsta: “Šīs bija satraucošas sacensības, jo šāda augstuma maršrutu nebijām lekušas arī treniņu apstākļos. Bet, trenera iedrošināta, sapratu, ka izaicinājumam esam gatavas. Iepazīstoties ar maršrutu, tas nelikās ļoti sarežģīts, tomēr daudziem sportistiem to neizdevās veikt bez gāztiem šķēršļiem. Mēs startējām ar 13. kārtas numuru un bijām pirmās, kuras veica maršrutu, iegūstot maksimālo punktu skaitu. Vēl jāpiebilst, ka šajā maršrutā Noah bija vienīgais ponijs starp lielajiem zirgiem. Viņai ir ļoti plaša sportista sirds!” Gabriela pateicas sacensību organizatoriem, jo viņu izstrādātais čempionāta nolikums licis spert soli ārpus komforta zonas.

Ar sacensību rezultātiem var iepazīties šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi