×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-17
Aktuālā informācija par pieteikšanos platību maksājumiem 2024. gadā

Šogad pieteikšanās platību maksājumiem norisinās līdz 22. maijam, bet ar kavējuma samazinājuma sankciju – no 23. maija līdz 17. jūnijam. Atbalsta maksājumu pieteikums (ģeotelpiskais iesniegums) ir ikgadējs, sagatavojams un iesniedzams Lauku atbalsta dienesta (turpmāk tekstā – LAD) elektroniskās pieteikšanās sistēmā (EPS). Mazās saimniecības tos arī šogad varēs iesniegt mutvārdos, zvanot uz tālruņa numuru 67095000.

Kā kļūt par Lauku atbalsta dienesta klientu un kā aktivizēt EPS pieslēgumu, aicinām, iepazīties tīmekļa vietnē  www.lad.gov.lv, savukārt 2024. gada platību maksājumu rokasgrāmata skatāma šeit.

Siguldas novada iedzīvotāji un uzņēmēji aicināti izmantot iespēju, iepriekš piesakoties, sagatavot ģeotelpisko iesniegumu kopā ar atbalstu uzraugošo institūciju – Lauku atbalsta dienestu. Pieteikumu aizpildīšana ir bez maksas. To varēs izdarīt no plkst. 9.30 līdz 16.30 šādos datumos:

  • 7. maijā – Siguldas pagasta Kultūras nams, Zinātnes iela 7, Sigulda;
  • 8. maijā – Mālpils un Mores pagasta apvienības pārvaldes ēka, Nākotnes iela 1, Mālpils;
  • 9. maijā – Krimuldas Tautas nams, Parka iela 1, Ragana.

Aicinām pieteikties līdz 2. maijam (ieskaitot), rakstot uz e-pasta adresi ineta.eriksone@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26341991. Pieteikšanās informācijā lūdzam norādīt atbalsta pieteicēja nosaukumu (uzņēmuma nosaukumu jeb vārdu, uzvārdu) un LAD klienta numuru. Pēc pieteikšanās tiks izveidoti kārtas numuri pieteikumu aizpildes laikam (plkst.). Par pieejamo laiku tiks informēts katrs pieteicējs.

Pieteikšanos platību maksājumiem organizē Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Pierīgas konsultāciju birojs, Siguldas novada pašvaldības Vides pārvaldības nodaļa sadarbībā ar LAD Lielrīgas reģionālo lauksaimniecības pārvaldi.

Konsultācijas par pieteikšanās procesu platību maksājumiem iespējams saņemt arī, zvanot uz LAD apkalpošanas tālruņa numuru 67095000 vai apmeklējot LAD klientu apkalpošanas centrus klātienē.

Siguldas novada pašvaldībā lauku attīstības speciāliste Ineta Eriksone arī sniedz konsultācijas par platību maksājumiem, palīdz aizpildīt ģeotelpisko iesniegumu. Atgādinām, ka arī Siguldas novada valsts un pašvaldības vienotajos klientu apkalpošanas centros iedzīvotāji var saņemt atbalstu LAD EPS pakalpojumu izmantošanā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi