×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-18
Galda hokeja sacensībās inčukalniešiem piecas medaļas

13. aprīli Inčukalna Sporta centrā tika noskaidroti uzvarētāji un pārējo vietu ieguvēji Latvijas čempionātā nominācijām galda hokejā – junioriem, junioriem U-13 grupā, sievietēm, juniorēm, senioriem un senioriem O-55 grupā. Sacensībās piedalījās sportisti no Ādažiem, Burtniekiem, Ikšķiles, Jūrmalas, Kocēniem, Rīgas, Talsiem, Valmieras, Ventspils, kā arī Inčukalna. Inčukalna Galda hokeja klubs deleģēja visvairāk sportistu – 20.

Vissīvākajā – junioru – konkurencē startēja 50 dalībnieki. Diemžēl piedalīties nevarēja Pasaules junioru vicečempions Toms Baumanis, kurš šajā čempionātā būtu uzskatāms par galveno favorītu, tomēr viņam atradās pietiekami labi aizstājēji. Līdz pat pusfinālam aizcīnījās Roberts Līvmanis. Līdz medaļām Robertam gan neizdevās aizsniegties, bet 4. vieta ir viņa labākais sasniegums junioru čempionāta ietvaros. Atzīstami nospēlēja vēl viens inčukalnietis, kurš ceturtdaļfinālā spraigā sērijā līdz 4 uzvarām ar 3–4 atzina sudraba laureāta Jēkaba Reķa (galda hokeja klubs “Altona”) pārākumu un noslēgumā ierindojās 6. vietā. Par junioru čempionu kļuva Regnārs Vazoliņš no Valmieras Jaunatnes centra “Vindas”.

Junioru U-13 kategorijas kluba rindās arī bija vērojami iztrūkumi. Čempionātā nepiedalījās gan Pasaules junioru U-13 čempions Rainers Neija, gan vēl viens favorīts uz pirmo trijnieku – Rainers Martužāns, kuri abi piedalījās florbola sacensībās. Tomēr arī šajā nominācijā inčukalniešiem atradās vērā ņemama maiņa – patīkamu pārsteigumu sagādāja Renārs Saulītis, izcīnot bronzas medaļu.

Sieviešu konkurencē bronzas medaļu izcīnīja Margarita Ābele, kura spēlē par 3. vietu sērijā līdz trīs uzvarām ar 3–1 apspēlēja vēl vienu Inčukalna Galda hokeja kluba pārstāvi – Ilzi Ķirsi. Jāpiebilst, ka Margarita pusfināla sērijā ar 3–4 ļoti sīvā cīņā atzina pieredzējušās Laimas Kamzolas (Ventspils Jaunrades nama “Ventspils”) pārākumu, kura pēc tam finālā izcīnīja čempiones titulu.

Pilnu medaļu komplektu klubam sagādāja juniores: uzvara Margaritai Ābelei, sudrabs Ilzei Ķirsei un bronza Dārtai Veselei.

Senioru konkurencē vienīgajam pārstāvim, kluba vadītājam Sandim Kalniņam joprojām neizdodas īstenot ieceri kļūt par čempionu. Pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām ar 3–4 nācās atzīt ilggadējā izlases biedra Sergeja Mihejeva (Rīgas Galda hokeja klubs) pārākumu, kurš finālā zaudēja Salvim Skarainim (“Rīgas Galda hokeja klubs–Talsi”). Spēlē par bronzu Sandis ar 1–3 zaudēja arī Ventspils Jaunrades nama “Ventspils” pārstāvim Aleksandram Žernovojam.

Jau jaunnedēļ galda hokejisti dosies kārtējās cīņās. 10 Inčukalna Galda hokeja kluba biedri Čehijas galvaspilsētā Prāgā 20. aprīlī piedalīsies Pasaules tūres posmā “Czech Open”, bet 21. aprīlī aizstāvēs kluba krāsas Pasaules klubu čempionātā.

Sacensībās Inčukalna Galda hokeja klubu pārstāvēs Rainers un Sandis Kalniņi, Toms Baumanis, Jānis Kalnevics, Kārlis Balodis, Didzis Ziemelis, Mikus Saulītis, Haralds Gals, Roberts Līvmanis un Roberts Kerns.

Individuālajā turnīrā Rainers Kalniņš centīsies aizstāvēt pērn izcīnīto “Czech Open” titulu un atgūt 1. vietu pasaules reitingā, bet Pasaules klubu čempionātā gaidāma cīņa par goda pjedestālu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi