×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 3. maijs
Šodien sveicam: Gints, Uvis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-23
Siguldietei Anetei Priedniecei augsti rezultāti badmintona turnīrā

Starptautiskā turnīrā badmintonā jauniešiem “Victor Latvia U17 2024”, kas iekļauts Eiropas reitinga turnīru seriālā un risinājās Liepājā, piedalījās arī novadnieki, iegūstot augstus rezultātus.

Bronzas godalgas kopā ar rīdzinieci Madaru Gauri izcīnija “Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas” (“SBK/SSS”) spēlētāja Anete Priedniece. Savukārt jauktajās dubultspēlēs pārī ar Zviedrijas pārstāvi Muāzu Faridu Anetei Priedniecei dalītā piektā vieta, vienspēlēs – dalītā septiņpadsmitā vieta.

Pirmo reizi startējot šāda līmeņa sacensībās, siguldiešiem Jaroslavam Aleksejevam iegūta dalītā septiņpadsmitā vieta, bet Danielam Kubliņam – dalītā trīsdesmit trešā vieta vienspēlēs jauniešiem. Abiem kopā dalītā devītā vieta dubultspēlēs.

Sacensībās, kurās jaunieši sacentās arī vecuma grupās U13, U15 un U21, startēja vairāk nekā 120 jaunie badmintonisti no 10 valstīm. Vecuma grupā U21 Anetei Priedniecei kopā ar valmierieti Rolandu Bratčikovu iegūtas zelta medaļas. Tuvu goda pjedestālam – ceturtajā vietā vecuma grupā U15 – ierindojās Līva Feldmane un Denīze Saukāne (abas “SBK/SSS”) dubultspēlēs jaunietēm. Savukārt piektie – Jaroslavs Aleksejevs un Daniels Kubliņs dubultspēlēs U21 grupā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi