×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 18. maijs
Šodien sveicam: Inese, Inesis, Ēriks
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-02
“Sigulda Racing Team” sportisti uzrāda labus rezultātus sacensībās

27. aprīlī Ropažu novada Sauriešu karjerā atklāja Latvijas čempionāta pirmo posmu triālā. Sacensībās uzvaras sarūpēja arī “Sigulda Racing Team” sportisti, kopvērtējumā ierindojot klubu 3. vietā.

Ar uzvarām var lepoties “Sigulda Racing Team” sportists Marks Freimanis (Rūķu grupā), Kristers Broks (D un C mini grupās), Renārs Starcevs (B mini grupā), Edijs Vītols (D junioru grupā) un Ģirts Dubavs (B amatieru grupā). Klubs vērtējumā izcīnījis 3. vietu ar 258 punktiem. Ar visiem sacensību rezultātiem iespējams iepazīties šeit

Sacensībās startēja 84 dalībnieki, no kuriem 50 bija bērni. Sportisti šo sacensību vietu zina un ir iecienījuši. Trasēs bija izveidoti dažādi jauni elementi. Savu meistarību varēja parādīt ikviens sportists. Laikapstākļi bija piemēroti sacensībām – spīdēja saule un bija vējš, kas padarīja trasi sausāku un dalībniekiem vēl patīkamāku. 

Latvijas čempionāta otrais un trešais posms triālā notiks 25. un 26. maijā Grobiņā.

Organizatori no “TRS moto Latvija” pateicas dalībniekiem un visiem atbalstītājiem.

 

Informāciju sagatavoja:
“Sigulda Racing Team” sadarbībā ar Luīzi Vīksnu (LaMSF preses sekretāre)

Foto: “TRS moto Latvija”


© www.sigulda.lv


Pasākumi