×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 18. maijs
Šodien sveicam: Inese, Inesis, Ēriks
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-04
Siguldas novada pašvaldības sveiciens Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā

Atceroties laiku pirms 34 gadiem, kad atguvām savu neatkarīgu valsti, par vienu no atmodas simboliem kļuva Turaidas Dainu kalns. Kā tautas spēka un neatkarības alku simbols, tas Gaujas senielejas augstajā kalnā bija apliecinājums mūsu spējai iestāties par savu Tēvu zemi un savām vērtībām.

Šodien, stāvot Dainu kalnā uz Saules ceļa, novērtēsim mūsu brīvību un novēlēsim Saules spožumu un spēku Siguldas novadam un Latvijai.

 

Video: Reinis Janulis
Deju kolektīvs: Allažu Tautas nama VPDK “Ķimelītis”
Mūzika: Raxtu Raxti “Saules meita jostu auda”


© www.sigulda.lv


Pasākumi