×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-11-16
Allažu pamatskolā svin Latvijas valsts svētkus

16.novembrī ar svinīgu pasākumu un pašdarbības kolektīvu koncertu valsts svētkus svin Allažu pamatskolā. Pie skolas informācijas stenda katram iespējams pārbaudīt savas zināšanas, atbildot uz 93 jautājumiem par Latviju mūsu valsts 93. dzimšanas dienā.

Valsts svētku laikā iznācis arī skolas informatīvās avīzes "Lielā mute" jaunais numurs, kas tapis ar skolotājas Indras Puķes atbalstu. Tās autori ir skolēnu domes aktīvisti, kas avīzē atspoguļo savas pārdomas par to, kā skolas kabinetos jūtama valsts svētku gaisotne, tāpat avīzē lasāma interviju ar Kārli Bergu par to, kā 18. novembri svinēja pirmās brīvvalsts laikā, kā skolēni lieto atstarotājus, kā noritēja jaunsargu vadītāja Jāņa Tauriņa organizētā tikšanās ar Nacionālo Bruņoto Spēku pārstāvjiem, kas pastāstīja par dienestu, demonstrēja ieročus un ekipējumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi