×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-03-02
Siguldas 1.pamatskolas kolektīvs gandarīts par „Atvērto durvju” projektu skolā

2011./2012.mācību gada projekts „Atvērto durvju” dienas vecākiem Siguldas 1.pamatskolā ir noslēdzies.  Atvērto durvju dienās skola aicināja skolēnu vecākus piedalīties mācību stundās, vērot, vērtēt, dalīties domās par stundās redzēto un dzirdēto ar skolotājiem un skolas vadību.

Šajā mācību gadā „Atvērto durvju” dienās skolā ieradās 15 vecāki, kuri vēroja un izteica savas domas par 24  mācību stundās redzēto un dzirdēto.

Skolotāji un skolas vadība ir pateicīga par katru vecāku, kurš atrada laiku, lai pavērotu savu bērnu viņa darba vietā. Skolas kolektīvs novērtē vēcāku atzinīgos vārdus, ieinteresētību un novērtējumu, un aicina uz tikšanos nākamā mācību gada stundās!

Informāciju sagatavoja:
Direktora vietniece mācību darbā
Velga Babjoniševa


© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi