×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-05-16
Siguldas Valsts ģimnāzijā Eiropas dienas ietvaros tika rīkots erudīcijas konkurss

Siguldas Valsts ģimnāzijā 9.maijā tika atzīmēta un organizēta Eiropas diena, kuras ietvaros notika erudīcijas konkurss „Es un ES”. Konkursā piedalījās novada 9. klašu komandas.

Konkursu vadīja 12.klases erudītākie skolēni. Konkursā skolēniem bija jāpierāda savas zināšanas politikā, ģeogrāfijā, ekonomikā un vēsturē.

Spraigā cīņā uzvarēja SVĢ  9.m klases komanda, 2.vietu ieguva Siguldas 1.pamatskolas komanda, bet 3.vietā – SVĢ 9.a komanda. Atzinību ieguva un labas zināšanas parādīja Siguldas pilsētas vidusskolas 9.klases komanda, kuru gatavoja skolotāja T. Arhipova.
Skolēni ne tikai parādīja labas zināšanas par ES, bet arī savas radošās prasmes.
     
Informāciju sagatavoja:
A. Ūdre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi