×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-06-26
Notiek uzņemšana Mākslu skolā

Siguldas Mākslu skola „Baltais Flīģelis” izsludina uzņemšanu dažādās profesionālās ievirzes un interešu izglītības programmās 2012./2013.mācību gadā.

Bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem ir iespēja apgūt dažādu mākslu veidus - mūziku, vizuāli plastisko mākslu, deju un teātri. Programmas ir pieejamas bērniem jau no trīs gadu vecuma. Iespēja ir apgūt arī vairākas mākslas jomas vienlaicīgi.

Iesniegumu uzņemšanai var aizpildīt skolas lietvedībā darba dienās no plkst.10.00-18.00 līdz 31.jūnijam un sākot no 20.augusta. Sīkāka informācija zvanot pa tālruņiem 67971578 vai 22005612, kā arī rakstot skola@baltaisfligelis.lv vai lasot www.baltaisfligelis.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi