×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-04-29
Bērnudārza „Ābelīte” bērni dejo Salaspilī

Ceturtdien, 25.aprīlī, Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādē „Ābelīte” mazie dejotāji brauca uz Salaspili, kur piedalījās starpnovadu tautas deju kolektīvu sadancošanās koncertā „Saule danci ritināja...” Koncertā piedalījās kolektīvi no Mālpils, Saulkrastiem, Baldones un Salaspils. Koncertu vēroja, un katram kolektīvam vērtējumu deva žūrija – smaidošas saulītes un puķītes formā.

Bērni šo braucienu uztvēra ar lielu atbildības sajūtu, jo bija labi jānodejo un jāprezentē sava pilsēta, savs bērnudārzs. Vizītkartē bērni kopā ar vadītāju nodziedāja Z.Krastiņas dziesmu par Siguldu. Maziem dejotājiem šāds brauciens ir liela pieredze – veidojas prasme uzstāties uz lielas skatuves, redzēt kā dejo citi bērni.

Par iespēju aizbraukt uz Salaspili mums jāsaka paldies Siguldas novada pašvaldībai par autobusu un vecākiem par atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
deju skolotāja
Olita Gailīte


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi