×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-18
Aizvadīts “S!-Velo” noslēdzošais posms

14. septembrī Fischer slēpošanas centrā tikai aizvadīts otrais sacensību posms “S!-Velo” sacensību seriālā, kurā piedalījās 163 dalībnieki. Trasē dalībnieki sacentās dažādās vecuma grupās, sākot no pašiem mazākajiem Vikingu dip-dap klasē, kur bija jāmēro kopējā distance – 400 metri, līdz pat Elites klases braucējiem, distances kopējo garumu sastādot 20 kilometrus.

Pirmajos startos piedalījās mazākā SV Vikingu dip-dap grupa. Pēc tam bija brīvais starts, kurā piedalījās visi pārējie dalībnieki.

Pēc “S!-Velo” otrā posma sieviešu konkurencē, līdera pozīcijās ierindojās Estere Lāce Vikingu dip-dap grupā, Nora Lediņa S6 grupā, Elza Feodorova S8 grupā,  Karolaina Druka-Jaunzeme S10 grupā, Karīna Rasa S12 grupā, Ivita Paio S meistari grupā un Karīna Rokjāne S Elite grupā.

Savukārt vīriešu konkurencē par līderiem kļuva Kristofers Krūmiņliepa Vikingu dip-dap grupā, Jānis Bāriņš V6 grupā, Rafaeils Zariņš V8 grupā, Larno Kļaviņš V10 grupā, Alberts Zakevics V12 grupā, Emīls Vanags V14 grupā, Kristers Ernests Zīle V16 grupā, Andris Stalidzāns V Open grupā, Aigars Lebedoks V meistari grupā un Oskars Saulītis uzrādīja labāko rezultātu V Elite klasē.

Šogad tie dalībnieki, kas startēja abos “S!-Velo” posmos, piedalījās vērtīgā balvu izlozē, ko bija sarūpējuši sacensību draugi. Ikkatrs dalībnieks pēc finiša saņēma gardumus no pasākuma atbalstītājiem.

Sacensību rezultāti.

Šogad sacensības organizē biedrība “Velotreniņi” sadarbībā ar Fischer slēpošanas centru un Siguldas novada pašvaldību. Sacensību galvenais tiesnesis – Eduards Rēns.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi