×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-17
Sunīšu Kopienas centrā – vietējo iedzīvotāju radošo darbu izstāde

Par godu Latvijas valsts svētkiem, Sunīšu Kopienas centrā ir atvērta vietējās kopienas radošo darbu izstāde. Izstādē ir apskatāmi vietējo un apkārtnes iedzīvotāju radītie radošie veikumi – keramikas izstrādājumi, adījumi, izšuvumi, apsveikuma kartiņas, gleznas, aksesuāri.

Sunīšu Kopienas centrā aktīvi darbojas dažādas radošo interešu grupas, kas regulāri tiekas, lai kopīgi apgūtu jaunas prasmes, radot skaistas un neatkārtojamas lietas.  Notiek arī veiksmīga sadarbība ar apkārtnes, Krimuldas, Inciema un Lēdurgas, radošajām interešu grupām un māksliniekiem. Radīti dažādi kopdarbi, kas izceļ katra pagasta kultūrvēsturisko nozīmi.

Lielākā daļa izstādē aplūkojamie darbi ir veidoti biedrības “Kultūra. Vide. Sabiedrība” projekta “Dzīvosim ar prieku un smaidu” un “Jaunas prasmes atkal dod jaunas iespējas” ietvaros.

Ikviens interesents ir mīļi aicināts apskatīt izstādi, kā arī uzzināt par Sunīšu, Krimuldas un Lēdurgas apkārtnes amatniekiem, māksliniekiem un radošajiem entuziastiem un, kas zina, varbūt rodas interese arī pievienoties.

Izstāde būs skatāma līdz 25. novembrim pirmdienās un trešdienās no plkst. 14.00 līdz 17.00, bet otrdienās un ceturtdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta kopienu speciāliste
Aira Jēkabsone


© www.sigulda.lv


Pasākumi