×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-21
Turpmāk sistēmā “PAĒD!S” vecāki varēs “iesaldēt” un “atsaldēt” katru ēdienreizi atsevišķi

Lai pilnveidotu Siguldas mobilās lietotnes digitālo ēdināšanas apmaksas sistēmu “PAĒD!S”, pašvaldība ir veikusi uzlabojumus ēdienreižu “iesaldēšanas” funkcionalitātei. Lai lietotu šo funkciju, savā viedierīcē nepieciešams lejupielādēt Siguldas mobilās lietotnes jaunāko versiju ar papildinājumiem sadaļā “PAĒD!S”, ko var iegūt AppStore vai GooglePlay.

Vecāki var apmaksāt ēdienreizes neierobežotā daudzumā, kā arī gadījumā, ja skolēns kādu iemeslu dēļ nevar apmeklēt izglītības iestādi vai izvēlēsies ēst tikai pusdienas un mājup dosies pirms launaga, vecāki konkrēto apmaksāto ēdienreizi, kuru bērns neplāno izmantot, varēs “iesaldēt” atsevišķi. Tādējādi to būs iespējams pārcelt uz nākamo dienu, ja “iesaldēšanas” funkcija tiks izmantota līdz konkrētās dienas plkst. 8.30. Tāpat svarīgi atcerēties, ka, “iesaldējot” ēdienreizes uz pilnu dienu, vecākam būs “jāiesaldē” visas trīs ēdienreizes vai attiecīgi tās, kuras iegādātas konkrētam bērnam saskaņā ar viņa mācību grafiku un ēšanas paradumiem.

Šī funkcionalitāte tapusi pēc vairāku vecāku lūguma, jo tā ļauj elastīgāk pielāgoties skolēnu stundu sarakstam, kad ir garākas vai īsākas mācību dienas. Tomēr jāatgādina, lai ēdinātājs varētu veiksmīgi plānot ēdiena porciju skaitu un vecākiem nebūtu jāmaksā par nesaņemtu pakalpojumu, katru dienu līdz plkst. 8.30 ir jāatceras “atsaldēt” vai “iesaldēt” konkrēto ēdienreizi, ja tās nepieciešamība mainās ik pārdienas.

Ēdienreižu apmaksu var veikt iepriekšējā dienā un attiecīgajā dienā līdz plkst. 8.30 tiešsaistē Siguldas mobilās lietotnes sadaļā “PAĒD!S”, autorizējoties ar internetbankas datiem vai Siguldas novada ID karti. Skolēni var saņemt komplekso ēdienreizi, uzrādot ēdināšanas pakalpojuma sniedzējam savu Siguldas novada ID karti vai mobilās lietotnes QR kodu. Apmaksu par bērnu ēdināšanu var veikt ne tikai vecāki, bet arī citi ģimenes locekļi, mobilajā lietotnē ievadot bērna Siguldas novada ID kartes datus.

Paralēli digitālās ēdināšanas apmaksas sistēmas “PAĒD!S” kārtībai skolēniem joprojām mācību iestādēs ir iespēja par kompleksajām ēdienreizēm pie pakalpojuma sniedzēja norēķināties arī klātienē ar maksājumu kartēm vai skaidrā naudā. Ēdināšanas apmaksas sistēma neattiecas uz izvēles ēdieniem.

Jau ziņots, ka šajā gadā Siguldas novada pašvaldība paplašinājusi pašvaldības apmaksātas ēdināšanas saņēmēju loku un turpmāk daudzbērnu ģimeņu bērni papildus jau līdz šim esošajām grupām saņem brīvpusdienas. Savukārt pārējie Siguldas novadā deklarētie skolēni un bērnudārza apmeklētāji brīvpusdienas varēs saņemt no 1. septembra.

Siguldas mobilajā lietotnē pēc atjauninājumu veikšanas var būt īslaicīgi darbības pārrāvumi, tāpēc aicinām nesatraukties un sekot līdzi atjauninājumiem šai lietotnei, kura nākotnē tiks pielāgota arī pašvaldības apmaksātas ēdināšanas saņemšanai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi