×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-10
Vieglatlētikas ziemas sezonas atklāšana Limbažos

Novembrī Limbažos notika pirmie ziemas sezonas starti, kur kuplais dalībnieku skaits pierādīja mērķtiecīgu gatavošanos Latvijas ziemas čempionātam, kas risināsies janvārī. Dalībnieku vidū bija pārstāvji no Carnikavas, Cesvaines, Valkas, Rīgas, Rūjienas, Madonas, Viļķenes, Limbažiem, Salacgrīvas, Salaspils, Valmieras, Ogres, Smiltenes, sastādot nopietnu konkurenci Siguldas Sporta skolas audzēkņiem.

2000.-2001.g.dz.zēniem Reinis Rocēns 60m sprintā izcīnīja sudraba godalgu (7,6s), bet 200m (27,3s) kāpa uz trešā pjedestāla pakāpiena. Ļoti augstus rezultātus uzrādīja Jānis Urtāns 60m un 200m distancēs ierindojoties attiecīgi 8. un 7.vietā. Spēkos pret gadu vecākiem sāncenšiem mērojās Jēkabs Niklāvs Janovs un Oto Laiva, uzrādot jaunus personīgos rekordus gan 60m un 200m, gan tāllēkšanā. Īpaši jāuzteic J.Janova tāllēkšanas rezultāts – 4,75m, kas ir sestais labākais 27 jauniešu konkurencē.

2000.-2001.g.dz.meitenēm 800m skrējienā 3.vietu un bronzas godalgu saņēma Magda Cigle. Sabīne Siljāne, startējot savās pirmajās sacensībās, ar 4,06m tālu lēcienu ierindojās 10.vietā tāllēkšanā.

2002.-2003.dz.g.zēniem Latvijas ziemas čempionātā gaidīsim labus startus no Daniela Stroda, kurš jau pirmajās sezonas sacensībās uzrādīja izcilus rezultātus un 40 dalībnieku konkurencē ierindojās vietās tūliņ aiz goda pjedestāla – 60m 5.vieta (8,57s), 200m 4.vieta (30,3s), tāllēkšanā 7.vieta (4,04m).

2002.-2003.g.dz.meitenēm augstākos rezultātus sasniedza Estere Vīksne, 600m izcīnot 3.vietu (1:55,3), bet augstlēkšanā ar jaunu personīgo rekordu 1,35m, kāpjot uz goda pjedestāla 2.vietas pakāpiena. Elza Lešinska, vieglatlētikā trenējoties tikai trīs mēnešus, strauji progresējusi un savos pirmajos startos sacensībās 60m (8,8s) sprintā spēja izcīnīt augsto 10.vietu 60 dalībnieču konkurencē. Annei Stalidzānei labākais starts padevās 200m, kur 14.vieta ar rezultātu 32,3s, bet 60m distancē Anne finišā uzrādīja 9,0s.

Sacensībās startēja arī Mārtiņš Zemlītis, Raines Kašs, Darja Baranova, Nils Ciglis, Katrīna Knoka, Paula Lucāne, Elizabete Ābola, Līna Gaile un Evelīna Paegle, krājot sacensību pieredzi un gatavojoties ziemas sezonas nozīmīgākajiem startiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi