×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-23
Brīnumskapis aicina svinēt Ziemassvētku stundu Siguldā

Šī gada pati svarīgākā mācību stunda – Ziemassvētku stunda Brīnumskapja skolā, jau 23. decembrī plkst.16.00, Siguldas novada Kultūras centrā.
Brīnumskapja varoņi ar koncertprogrammu “Ziemassvētku stunda Brīnumskapja skolā” un saviem straujajiem BMW tuvojas Siguldas novada Kultūras centram, kur jau 23.decembrī plkst.16.00 Brīnumskapja skolas solā gaidīs tieši Tevi!

Šī nav parasta mācību stunda, jo pie viena skolas sola kopā sēž gan bērni, gan viņu vecāki, mācoties no dziesmām, nevis grāmatām, un Brīnumskapja skolas mūzikas nestundas skolotājs Andris neliek atzīmes, toties nepaklausīgākie skolēni tiek sūtīti uz deju nodarbībām pie Deju skolotājas Kodes.

Brīnumskapja skolas direktors Kaķītis Laķītis jautā: "Kā jūs domājat, ko Ziemassvētkos drīkst un ko nedrīkst darīt? Vai drīkst iepikot Ziemsvētku vecīti? Vai drīkst dziedāt Ziemassvētku dziesmas tramvajā? Vai drīkst meklēt mammas skapī dāvanas? Vai drīkst pārēsties piparkūkas?
Es, kā Kaķītis Laķītis, saku mieru, mieru! Mēs esam Brīnumskapja skolā! Šeit mēs varam iemācīties daudz un dažādas lietas par svētku gaidīšanu un svētkiem kopumā. Bet svētkos, kā zināms, darām lietas, ko nedrīkstam darīt katru dienu, jo svētkos viss taču ir tik salds!”

Ieskandināsim spožāko un neparastāko Brīnumskapja skolas Ziemassvētku stundu Siguldā kopā ar direktoru Kaķīti Laķīti, skolotāju Andri, Komponistu, Malvīni, Rasiņu, Tantiņu un deju skolotāju Kodi.

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās.

Brīnumskapī mīt Ingus Ulmanis, Andris Sējāns, Aigars Voitišķis, Karīna Tropa, Roberts Rasa, Anrijs Grinbergs un Egija Abaroviča.

Informāciju sagatavoja:
Verners Martinovs
Tālr.: +371 29390393
E-pasts: brinumskapis.mgm@gmail.com


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi