×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-09
Aizvadītas ceturtās „Pēcpusdienas sarunas” bibliotēkā

8.janvāra pēcpusdienā Siguldas novada bibliotēkā aizritēja jau ceturtā „Pēcpusdienas sarunu” tikšanās reize. Tā kā janvāris bibliotēkā tiek aizvadīts rūpēs par dzīvniekiem, šoreiz „Pēcpusdienas sarunās” viesojās dzīvnieku aizstāve, dzīvnieku patversmes „Ulubele” brīvprātīgā, Dzīvnieku SOS biedre, „Latvijas Lepnums” titula ieguvēja Linda Kuikulīte.

Pasākuma apmeklētājiem tika stāstīts par patversmju darbību un iespējām, kā ikviens var palīdzēt patversmēs mītošajiem dzīvniekiem. Tāpat tika skaidrots, ko darīt riska situācijās, ja uzbrūk suns, kā izvairīties no agresivitātes un traumām. Ar Lindu kopā no patversmes „Ulubele” bija ieradusies suņu meitene Sāra, kas pirms laika piedalījās TV3 veidotajā šovā „Suns meklē mājas”. Pasākuma laikā Linda kopā ar Sāru veica paraugdemonstrējumus, parādot, kā skolot suni un iemācīt tam dažādas komandas. Suņu meitene Sāra joprojām dzīvo patversmē „Ulubele” un uzticīgi gaida savu īsto saimnieku, cerot, ka pasākuma laikā kādu no apmeklētājiem aizkustinājis Sāras sirsnīgais skatiens un pārliecinājusi suņa nosvērtība un mierīgais raksturs.

Turpinot godināt dzīvnieku aizstāvjus, visu janvāri lasītavā apskatāma rakstniekam, dabas pētniekam Džeraldam Darelam veltīta izstāde „Zvērudārzs manā bagāžā”. Izstāde veidota, atzīmējot rakstnieka 90 gadu jubileju.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada bibliotēkas
bibliogrāfe Ginta Spulle


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi