×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-14
Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem iespēja slēpot un izmantot inventāru bez maksas

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā ikvienam Siguldas novada skolu skolēnam ir iespēja slēpot un izmantot inventāru bez maksas.

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs (SSAAC) aicina ikvienu Siguldas novada skolu skolēnu un Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkni izbaudīt ziemīgas un veselīgas aktivitātes distanču slēpošanas trasē.

Siguldas novada pašvaldība vairāku gadu garumā ir iegādājusies distanču slēpošanas inventāru novada skolām, kas šobrīd skolēniem un bērnudārzu audzēkņiem sniedz iespēju distanču slēpošanas trasi un inventāru izmantot bez maksas. Pieteikšanās kārtība: skolēnam SSAAC darba laikā jāpiesakās pie administratora, jānosauc vārds, uzvārds, skola, jāsaņem zīmoga atzīme Siguldas novada skolu slēpošanas kartē (kura paliek glabāties SSAAC). Pateicoties šai sistēmai, nav jāņem līdzi skolēnu apliecība, lai apliecinātu savu piederību kādai no Siguldas novada skolām.

Savukārt katru otrdienu un ceturtdienu no plkst.17.00 līdz 19.00 visiem ir iespēja kvalificēta distanču slēpošanas trenera Kaspara Kārkliņa vadībā bez maksas apgūt un pilnveidot savas prasmes distanču slēpošanā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Rita
- 2015-01-19 20:43

Vai šī atlaide attiecas arī uz Siguldas sporta skolas audzēkņiem?

Atbilde: Rita
Administrācija
- 2015-01-20 09:12

Labdien, Rita. Siguldas Sporta skola ir Siguldas novada izglītības iestāde, uz kuru attiecas minētās priekšrocības - Sporta un aktīvās atpūtas centrā iespēja slēpot un izmantot inventāru ir bez maksas.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Kristīne
- 2015-01-15 09:43

Liels prieks par jauko piedāvājumu ģimenēm ar bērniem!

Minks
- 2015-01-14 16:37

Laba motivācija tiem, kas baidās no slēpēm sākt slēpot un būt veselīgiem!

Laurinjsh
- 2015-01-14 16:27

man ir prieks, ka arī tādā veidā tiek atbalstītas Siguldas ģimenes!

Pasākumi