×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-14
Tautasbumbas sacensībās uzvar Siguldas pilsētas vidusskola

13.janvārī Allažu Sporta centrā notika Siguldas novada atklātās skolu sacensības tautasbumbā D vecuma grupā (2003.-2005.g.dz.). Piedalījās zēnu un meiteņu komandas no piecām skolām - Siguldas pilsētas vidusskolas (SPV), Siguldas 1.pamatskolas, Laurenču sākumskolas, Allažu pamatskolas un Garkalnes vidusskolas. Komandas uzvarētāju noskaidroja apļa turnīrā.

Zēnu komandu turnīrā ļoti pārliecinoši uzvarēja Siguldas pilsētas vidusskolas komanda, kurā efektīvi darbojās gan komandas kapteinis Darels Dukurs, gan arī pārējie komandas puiši. 2.vietu, zaudējot tikai SPV, izcīnīja Siguldas 1.pamatskolas zēnu komanda, 3.vietu - Garkalnes vidusskolas komanda.

Meiteņu turnīrā komandu spēki bija salīdzinoši līdzvērtēigāki, tas izpaudās arī turnīra noslēguma tabulā. 1.vietu ar 12 punktiem izcīnīja Siguldas pilsētas vidusskolas meitenes, bet 2.-4.vietu ar 8 punktiem dalīja trīs komandas, kurām, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu, nācās salīdzināt iegūto un zaudēto mazo punktu attiecību. Šis papildkritērijas vislabākais izrādījās Siguldas 1.pamatskolas komandai (+16), 3.vietā (+2) izvirzījās Garkalnes vidusskolas komanda, bet Allažu pamatskolai (-2) nācās samierināties ar 4.vietu.

Kā labākie komandu spēlētāji turnīra organizatoru balvas saņēma Sandijs Suhānovs, Alise Krīgere (SPV), Ralfs Rozens, Rūta Meitere (1.psk.), Aivis Lapiņš, Undīne Strauta (Garkalnes vsk.), Rainers Paeglis, Laura Sarančuka (Allažu psk.), Niks Iesalnieks, Undīne Jakoba (Laurenču sākumsk.).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi