×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-09
Siguldiešu veiksmīgie starti Latvijas Jaunatnes ziemas Olimpiādē

Ērgļos ir noslēgusies Latvijas Jaunatnes ziemas Olimpiāde, kura notika jau divdesmito reizi. To ik gadu organizē Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) sadarbībā ar Ērgļu novada domi. Olimpiāde kopumā pulcēja 1088 dalībniekus, 104 skolu komandās no 38 pašvaldībām. Latvijas Jaunatnes ziemas Olimpiādē savu skolu sastāvos startēja arī vairāki jaunie sportisti, kas pirms nedēļas Latvijas delegācijas sastāvā piedalījās Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiādē Austrijā un Lihtenšteinā.

Olimpiādes medaļu komplekti tika sadalīti sešos sporta veidos – distanču slēpošanā, kalnu slēpošanā, biatlonā, hokejā, snovbordā un slidošanā. Savukārt Latvijas Jaunatnes ziemas Olimpiādes kamaniņu sporta sacensības notiks nākamās nedēļas nogalē Siguldā.

Šajā gadā Olimpiādes distanču slēpošanas sacensībās uz starta stājās vairāk nekā 300 dalībnieki, biatlonā piedalījās 95 jaunie sportisti. Viešūra kalnā startēja 212 kalnu slēpotāji un 105 snovbordisti, bet Ērgļu vidusskolas slidotavā spēkiem mērojās 125 ātrslidotāji.

Siguldas novadu pārstāvēja četras skolas – Siguldas Valsts ģimnāzija, Siguldas pilsētas vidusskola, Laurenču sākumskola, Siguldas 1.pamatskola. Kopumā 50 dalībnieki, četros sporta veidos – distanču slēpošana, snovbords, kalnu slēpošana, slidošana. Jauniešiem startos palīdzēja skolu pedagogi – Anda Vīksna, Normunds Šulte, Andra Fridrihsone, Agris Lelis, Diāna Meirāne, Ivo Alksnis, jāsaka paldies arī treneriem Raivim Zīmelim un Ievai Melderei, īpaša pateicība vecākiem, kuri devās līdzi saviem bērniem, lai sniegtu vēl papildus atbalstu.

Īpašs prieks ir par medaļniekiem. Jāpiebilst gan arī tas, ka daudzi sportisti izcīna vietu Olimpiskajā sešiniekā, paliekot turpat aiz goda pjedestāla.

Snovbords
2.vieta Venija Amanta Ozola (Siguldas 1.pamatskola, 2.vecuma grupa).
3.vieta Matīss Zvaigzne (Siguldas pilsētas vidusskola, 3.vecuma grupa).

Kalnu slēpošana
2.vieta Elīna Sabīne Nežborte (Siguldas pilsētas vidusskola, 1.vecuma grupa).

Distanču slēpošana
3.vieta Kristīne Brunere (Siguldas pilsētas vidusskola, 3.vecuma grupa, brīvais stils).
3.vieta Sindija Turauska (Laurenču sākumskola, 4.vecuma grupa, klasiskais stils).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi