×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-23
Ģimnāzisti piedalās Saeimas organizētajā fotogrāfiju konkursā

Lai motivētu jauniešus aktīvi līdzdarboties Latvijas un Eiropas Savienības (ES) politiskajos, ekonomiskajos un sociālajos procesos un veicinātu interesi par Latvijas prezidentūru ES Padomē, skolēni un studenti tika aicināti piedalīties fotogrāfiju konkursā “Jauniešu nodarbinātība Eiropas Savienībā”. Atzinību  fotogrāfiju konkursā ieguva arī trīs Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.b klases skolēni – Līga Lazdāne, Arnis Girgensons un Elza Elīza Vītola.

Dalībai konkursā kopumā tika iesūtīti 70 darbi un tika vērtēta autora radošā ideja, ieguldītā darba apjoms, fotogrāfiju oriģinalitāte, mākslinieciskā kvalitāte un tēmas pamatojums.

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece 19.februārī Saeimas namā atklāja skolēnu un studentu fotogrāfiju konkursa darbu izstādi un, uzrunājot jauniešus, akcentēja, ka katra fotogrāfija ir kā mākslas darbs, kas rosina pārdomas un arī apbrīnu, cik atšķirīgi katrs jaunietis savu ideju ir spējis pasniegt.

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāja Aija Barča izstādes atklāšanā pateicās jauniešiem par dalību konkursā, uzsverot, ka šī izstāde priecēs arī citu Eiropas Savienības valstu parlamentāriešus, kuri nākamnedēļ Saeimas namā piedalīsies ES dalībvalstu parlamentu Nodarbinātības un sociālo lietu komisiju priekšsēdētāju sanāksmē un varēs iepazīties ar Latvijas skolēnu un studentu redzējumu, kā veicināt jauniešu nodarbinātību Eiropā. A.Barča apsveica konkursa uzvarētājus, pasniedzot tiem atzinības rakstus un piemiņas balvas.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas Sabiedrisko zinību MC vadītāja
A.Ūdre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi