×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-03
Novada bibliotēka piedāvā iespēju pieteikties konkursā jaunajiem lasītājiem

Atzīmējot Raiņa un Aspazijas 150.jubilejas gadskārtu un atsaucoties Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) aicinājumam, Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa ir reģistrējusies LNB un jaunatnes literatūras padomes rīkotajā dzejniekiem veltītajā konkursā jaunajiem lasītājiem „Plašā apvāršņa konkurss”. Konkurss iekļauts Raiņa un Aspazijas gada programmā „Pastāvēs, kas pārvērtīsies”, un to finansiāli atbalsta LR Kultūras ministrija.

Konkurss norisināsies trīs kārtās: lokālie konkursi, reģionālie konkursi, fināls, un trīs vecuma grupās: 1.- 4., 5.- 7., 8.- 9.klases.
1.kārtas konkurss notiks martā un to vērtēs bibliotekāri, izmantojot projekta darba grupas sagatavotos konkursa uzdevumus, materiālus un vērtēšanas kritērijus.

Konkursa galvenā balva ir iespēja piedalīties jauno lasītāju vasaras nometnē „Plašā Apvāršņa Pilsēta”. Tā būs vienu nedēļu ilga bezmaksas nometne Jūrmalā, kuras programmā līdztekus veselīgai atpūtai dabā būs grāmatām veltītas spēles un konkursi, muzeju apmeklējumi, ekskursijas, radošas nodarbības un tikšanās ar dažādu kultūras nozaru interesantām personībām. Aizrautīgajiem lasītājiem tā dos iespēju atrast jaunus draugus ar līdzīgām interesēm.

Ja Tevi ir uzrunājis šis konkursa pieteikums, tad nāc uz Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļu, iepazīsties ar Raiņa un Aspazijas dzeju un reģistrē dalību konkursā!

Ar konkursa nolikumu un pirmās kārtas uzdevumiem iespējams iepazīties šeit, kā arī Siguldas novada bibliotēkā.

Informāciju sagatavoja:
Dzintra Kalniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi