×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-05
Aizvadīts Starptautiskais džudo turnīrs

Divas dienas Siguldā notika ikgadējais starptautiskais džudo turnīrs „Sigulda 2015”, kurā piedalījās 551 dalībnieks no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. No Siguldas kluba pavisam startēja 28 dalībnieki, izcīnot piecas dažāda kaluma medaļas.

Pirmajā dienā uz tamtami kāpa U-14 – U18 vecuma jaunieši. Šajā dienā no Siguldas startēja Renārs Hans, Klāvs Ķirsons, Kristaps un Edvards Pēkšeni, kuriem pēc divām nedēļām būs jāstartē Latvijas čempionātā. Otrajā dienā startēja jaunāki bērni.

Šis turnīrs notika jau septīto reizi un ir kā tradīcija. Turnīrs kļūst arvien populārāks un atpazīstamāks arī citās valstīs, par to liecina lielais dalībnieku skaits.

Liels paldies Siguldas novada pašvaldībai par atbalstu sacensību organizēšanā. Paldies, arī SIA „Best Līzings”, SIA „Martial arts Baltic” par balvu fondu, Džudo klubam „Saldus” un Latvijas Džudo Federācijai. Paldies bērniem un viņu vecākiem par palīdzību sacensību organizēšanā.

Rezultāti:

Ričards Maksis Miljons    U-12    2.vieta
Daniela Petrova        U-12    2.vieta
Renārs Hans            U-16    3.vieta
Emīls Indriksons        U-10    3.vieta
Maksims Bulajevs        U-10    3.vieta
Gailāns Bruno            U-12    5.vieta

Turnīrā piedalījās un labas cīņas parādīja, taču līdz godalgotajām vietām netika: Matīss Urbanovičs, Henrijs Oto Jānītis, Patriks Gailāns, Edvards Pēkšens, Kristaps Pēkšens, Ņikita Kosinkovs, Geiba Klāvs, Adrians Sliede, Norberts Mauriņš, Ričards Petrišiņecs, Roberts Pūcītis, Alekss Kalējs, Kozlovskis Ričards, Ernests Lešinskis, Brēmanis Artūrs, Šubrovskis Aleksandrs, Dvinskis Valters, Poluhins Viktors, Vīgants Matīss Ralfs, Poluškins Vitālijs, Ruika Oskars, Klāvs Ķirsons.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi